Saneeraustyöt ja vahinko­saneeraukset

Saneeraustöiden ammattilainen

Saneeraustyöt ja vahinkosaneeraukset

Jyväskylä ja Keski-suomi

Star Rakennus- ja kuivauspalvelut on vahinkosaneerauksiin erikoistunut yritys, jossa työskentelee yli 30 rakennusalan ammattilaista. Teemme rakennus- ja saneeraustyöt vuosien kokemuksella alueilla Jyväskylä, Äänekoski, Jämsä ja Keski-Suomi.   

Vahinkosaneerauksessa kun kohde on todettu kuivaksi, voidaan korjausrakentaminen aloittaa vahinkokartoituksessa laaditun raportin mukaan. 

Tarjoamme saneeraustyöt kokonaisuutena. Vahinkojen tapahtuessa teemme kaiken kartoituksesta loppusiivoukseen asti. Korjaamme kohteen aina asumisvalmiiksi asti, minkä jälkeen voit aloittaa asumisen taas puhtaalta pöydältä. Putki- ja sähkötyöt tulevat kauttamme luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme, joiden kanssa olemme tehneet jo vuosien ajan saumatonta yhteistyötä.

Vahinkosaneerausten lisäksi teemme muut rakennustyöt, kuten muuttokorjaukset, pintaremontit ja kylpyhuoneremontit. Meillä työskentelevät alan ammattilaiset vaativalla erityisosaamisella.

Ota yhteyttä »

Rahoitus

Kauttamme saat saneeraustöihin myös rahoituksen

Tarjoamme asiakkaillemme saneeraustöihin myös osuuspankin rahoituksen. Jos siis haluat joustoa maksuun, täytä budjettiisi sopiva kuukausierä laskuriin ja hae sen jälkeen suoraan rahoitusta.

Lue lisää rahoituksesta täältä »

Vahinkosaneeraukset ja korjausrakentaminen

Saneeraustyöt aloitetaan huolellisten kuivaustöiden, desinfioinnin sekä tarvittavien purkutöiden jälkeen. Sovimme asukkaan kanssa aikataulusta ja toteutuksesta. Korjausrakentamisen yhteydessä voimme samalla tehdä lisätöitä kuten kylyhuoneremontin.

Palovahinkosaneerauksessa edetään purkutöiden ja savuhajujen poiston jälkeen jälleenrakennukseen. Teemme vahinkosaneerausta myös mm. myrskyvahinkoihin.

Sinun tehtäväksi jää vain materiaalien valinta!

Jätä meille saneeraustyöt kokonaisuudessaan. Sinun tehtäväksesi jää materiaalien (esim. lattioiden, laattojen ja muiden pintamateriaalien) valinta. Meidän tehtäviimme kuuluvat tarvikkeiden haku ja määrän (esim. lattian pinta-alan) laskenta.

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa

Olemme vakuutusyhtiöiden yhteistyökumppani. Tutustu oman vakuutusyhtiösi ehtoihin ja selvitä, miten laajat korjaustyöt vakuutuksesi kattaa. Yleensä vakuutusyhtiö korvaa vahinkosaneeraukset aina asunnon lähtötasoon. Jos haluat tehdä tason parannusta (esim. lattiamateriaalin muuttaminen laminaatista parkettiin), erotus jää sinun maksettavaksesi. 

 

Asiakkaamme kertovat

Vahinkopäivystys 24/7

020 110 7410