Asbestipurkutyöt ja muut purkutyöt

MIETITYTTÄÄKÖ ASBESTI?

Asbesti­purkutyöt ja muut purkutyöt

Jyväskylä ja Keski-suomi

Etsitkö ammattilaista asbestipurkutöiden tekemiseen? Star Rakennus- ja kuivauspalvelut on valtuutettu asbestikartoittaja ja asbestin purkutöiden tekijä Keski-Suomessa. Kaikissa asunnoissa, jotka on rakennettu ennen vuotta 1994, saattaa olla asbestia, joten purkutyöt voi tehdä vain asbestipurkutöihin erikoistunut ammattilainen.

Meillä on koulutetut asbestipurkutöiden ammattilaiset, joten saat meiltä asbestipurkutyöt AHA-pätevyydellä (asbesti ja haitta-aineasiantuntijan sertifikaatti). Samalla säästät aikaa, kun asbestipurkutöihin ei tarvitse etsiä ulkopuolista tekijää.

Meiltä myös kaikki muut tarvittavat purkutyöt ennen vahinkosaneerauksia. Toimipisteemme ovat Jyväskylässä, Äänekoskella ja Jämsässä, mutta toimimme koko Keski-Suomen alueella.

Ota yhteyttä »

Asbestityöt turvallisesti

  • Asbestityöt alkavat asbestikartoituksella, jossa purettavalta alueelta otetaan näytepaloja kaikista pinnoista, joissa voi olla asbestia (rakenteet, laatoitukset, putkieristykset, pintamateriaalit ym.) Näyte lähetetään laboratorioon analysoitavaksi ja tulokset tulevat viimeistään seuraavana arkipäivänä. Purkutöissä päästään siis etenemään nopeasti.
  • Näytteet otetaan ja toimitetaan laboratorioon turvallisesti sääntöjä noudattaen. Myös asbestipurkutöiden jälkeen otetaan ilmanäyte, jolla varmistetaan, että ilma on jäänyt puhtaaksi ja terveelliseksi. Teemme myös aluehallintovirastolle tarvittavat ilmoitukset.

Meiltä kaikki purkutyöt

Yksikkömme on erikoistunut vahinkokartoituksiin, vahinkosaneerauksiin ja näihin liittyviin kuivaus- ja purkutöihin.

Vahinkokartoitusten ja kosteusmittausten jälkeen aloitetaan purkutyöt, jolloin poistetaan vaurioituneet, kastuneet rakenteet. Arvattuamme rakenteita, selvitämme samalla vaurion laajuuden ja arvioidaan, mitkä rakenteet on purettava ja uusittava, ja mitkä rakenteet pystytään säästämään.

Purkutyöt oikealla kalustolla

Teemme purkutyöt aina kohteen vaatimalla huippukalustolla. Kiinnitämme myös huomiota pölynhallintaan vahinkoaluetta rajaamalla (alipaineistajat, suojamuovit, vetoketjuovet). Syntyneet purkujätteet lajittelemme mahdollisimman ympäristöystävällisesti. 

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa

Olemme vakuutusyhtiöiden yhteistyökumppani. Laadimme purkutöistä kaikki vakuutusyhtiöiden tarvitsemat dokumentit.

Useimmiten purkutyöt voidaan tehdä ilman, että asuminen häiriintyy, mutta joskus esimerkiksi vesivahinko on niin laaja, että kotoa on muutettava töiden ajaksi hetkellisesti pois. Tällöin, vakuutusehdoista riippuen, asukkaan kotivakuutuksesta korvataan myös mahdollisen tilapäismajoituksen kustannukset, niissä tapauksissa, kun vahinko on aiheutunut vakuutuksen korvaamasta syystä.

Asiakkaamme kertovat

Vahinkopäivystys 24/7

020 110 7410