Palvelut yksityisille

Kodin remontointipalvelut

Remonttipalvelut

Jyväskylä ja Keski-Suomi

Kaipaatko kotiisi tai kesämökkiisi pientä pintaremonttia, suurempaa kunnostusta tai ehkä sisäilmakorjausta? Tarjoamme remonttipalveluja suunnittelusta valmistukseen avaimet käteen -periaatteella. Me toteutamme kaikki kodin remontit pienistä pintaremonteista suurempiin remonttiprojekteihin juuri sinun toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Sinun ei tarvitse miettiä myöskään putki- tai sähkötöiden toteutumista, sillä ne hoituvat yhteistyökumppaneidemme kautta. Meiltä saat kattavat remonttipalvelut yksityisille Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella.

Ota yhteyttä ›

Remonttipalvelut

 • Sisäilmakorjaukset
  Tiesitkö, että pöly, ilman kuivuus ja tilan lämpötila voivat aiheuttaa sisäilmaongelmia? Lisäksi ongelmia voivat aiheuttaa mm. rakennusmateriaaleista haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC), puutteellinen ilmanvaihto, kosteusvaurioihin liittyvät mikrobit sekä lämpö- ja äänieristeistä lähtöisin olevat teolliset mineraalikuidut. Olipa kyseessä sitten kotisi tai kesämökkisi, meiltä saat sisäilmakorjauksen luotettavasti. Ensin arvioimme ja kartoitamme kohteen tilanteen, minkä jälkeen toteutamme tarvittavat purkutyöt, tiiviyskorjaukset, pintamateriaaliasennukset avaimet käteen -periaatteella. Puhdas huoneilma on kotisi tärkein asia!

 • Keittiöremontit 
  Kalusteiden ja työtasojen vaihdot tai kokonaisvaltaiset remontit.

 • Kylpyhuone- ja saunaremontti
  Kalusteiden vaihdosta kaakelointiin, sekä saunan lauteiden ja paneelien vaihtoon.

 • Pintaremontit
  Maalaustyöt, lattia-asennukset ja tapetointi.

Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys. Lisätietoa saat Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä, ja kerro meille remonttitoiveistasi! ›

Meiltä myös vahinkosaneeraukset

Remontin ei tarvitse aina olla vanhaksi käyneiden pintojen kunnostusta tai viihtyvyyden parantamista. Remonttitarve saattaaa tulla myös vahingon sattuessa. Teemme remontteja yhteistyökumppaneidemme avulla myös vahinkojen sattuessa.

Lue lisää vahinkosaneerauksistamme

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa

Olemme vakuutusyhtiöiden yhteistyökumppani ja myös vahinkokartoitusten raportoinnissa käytämme vakuutusyhtiöiden suosittelemia ohjelmistoja.


 

Asiakkaamme kertovat

Vahinkopäivystys 24/7

020 110 7410